europaforsikring

Europaforsikring
– når du starter
virksomhed i Europa

Med en europaforsikring får du de samme forsikringsdækninger til dine europæiske selskaber, som du er vant til i Danmark – justeret, så de passer til de lokale forsikringsforhold.

Særlige fordele i europaforsikringen

Skatter og afgifter ordner vi
Som en indbygget service i europaforsikringen beregner, opkræver og betaler vi afgifter og skatter for din virksomhed.
Enkelt og hurtigt
Du kan klare alle forsikringsspørgsmål hjemmefra, og du samler dine forsikringer for alle datterselskaber.
Samme forsikringsdækninger som i Danmark
Du får de samme forsikringdækninger, som du er vant til. Vi sørger for at justere dem til de lokale forhold. Supporten følger også med, så du kan få hjælp og rådgivning nøjagtig, som du plejer.

Sådan dækker forsikringen

Europaforsikringen kombinerer erhvervsforsikring og bygningsforsikring i én overskuelig forsikringspakke til dig, der etablerer din virksomhed i Europa.

 • Erhvervsforsikringen sikrer din virksomheds data og fysiske genstande. Du kan også få dækning, hvis din virksomhed bliver gjort erstatningsansvarlig.
   
 • Bygningsforsikringen sikrer både værdien af dine bygninger og deres funktion.

Dine fordele med en europaforsikring

 • Du får de samme forsikringsdækninger, som du er vant til i Danmark. Vi sørger for at justere dem til de lokale forhold. Supporten følger også med, så du kan få hjælp og rådgivning nøjagtig, som du plejer.
   
 • Du slipper for unødvendig administration, og du behøver ikke at sætte dig ind i lokale juridiske forhold og myndighedskrav.
   
 • Skatter og afgifter ordner vi. Som en indbygget service i europaforsikringen beregner, opkræver og betaler vi afgifter og skatter for din virksomhed.
   
 • Enkelt og hurtigt. Du kan klare alle forsikringsspørgsmål hjemmefra, og du samler dine forsikringer for alle datterselskaber.
   
 • Du har altid en fast kontaktperson.