Forebyg indbrud i varevogn

.

Forebyg indbrud i varevogn

 

Tal med os om priser og muligheder.

Ring og få et uforpligtende tilbud på

44 20 21 21

Erhvervskunder i Tryg kan nu købe ekstra låse og dna-mærkning til varevogne til særlig gode priser. Flere af vores kunder har erfaring med, at netop det forebygger indbrud i varevogne effektivt.

Vinduesgitre og sikkerhedslåse

Vi tilbyder, i samarbejde med SmartVan, vinduesgitre og sikkerhedslåse til din varevogn med levering og montering. Vi sørger for, at nærmeste AutoMester-værksted kontakter dig og aftaler en tid for montering. Du undgår:

  • Driftstab, som følge af karensperiode.
  • Besvær med at identificere, dokumentere og anmelde skader og stjålet værktøj.
  • Utilfredse kunder, når indgåede aftaler skal flyttes rundt.
varevognssikringsbillede6

Dna-mærkning

Vi tilbyder dna-mærkningskit, særligt designet til varevogne, til en attraktiv pris. Med SelectaDNA påfører du syntetisk dna på virksomhedens ejendele og registrerer dem i en database, så politiet ved, at de tilhører din virksomhed. Sammen med dna-væsken får du mærkater til at montere på din varevogn fx på ruder og bagdør, så du advarer tyven inden han bryder ind.

Erfaring viser, at når du bruger dna-mærkning, er der gode chancer for, at tyven går uden om din varebil, da tyven risikerer at blive knyttet til gerningsstedet.

Vil du vide mere om dna-mærkning? Besøg SelectaDNA her

Ofte stillede spørgsmål til dna-mærkning

Hvordan finder politiet ud af at det er min virksomhed som ejer genstanden?

Dna-væsken i hvert mærknings-kit er unik. Når du modtager et mærknings-kit skal du registrere din virksomhed i en international database og tilknytte væskens unikke kode til virksomheden. Når politiet finder en genstand med præcis den dna-kode, som din virksomhed er registreret under, ved man at genstanden stammer fra jer.

Hvordan finder politiet ud af at det er min virksomhed som ejer genstanden, hvis værdigenstandene kommer ud af landet?

Som en del af den unikke dna kan både dansk og internationalt politi, se at dna-koden kommer fra Danmark.  Ved fund af stjålne værdigenstande i udlandet, kan lokalt politi kontakte SelectaDNA i Danmark og/eller dansk politi. Derefter kan det danske politi give dig besked.

Hvorfor bliver tyven væk?

Unikt dna vil knytte en tyv til lige præcis din virksomhed (- og eventuelt indbrud), og det er tyven ikke interesseret i! Samtidig er det svært for tyven, at sælge de stjålne genstande videre, da Politiet nemt kan finde den rigtige ejermand. Derfor vil tyven undgå steder, hvor advarselsskilte viser at tingene er dna-mærket.

Hvordan kan tyven vide, at virksomhedens værdigenstande er mærket med dna?

Når du får et mærknings-kit med dna-væske, får du også klistermærker til at klistre på virksomhedens vinduer, så tyven kan se, at der er brugt dna-mærkning. Tyven kan også se mærkningen med UV-lys.

Hvorfor har Tryg valgt at samarbejde med SelectaDNA?

Fordi SelectaDNA er syntestisk dna, kan det analyseres ligesom menneskelig dna. SelectaDNA indeholder såkaldte microdots (0,5-1 mm), der gør det muligt med blot et microskop at finde den unikke DNA-kode. Med dna koden kan politiet spore den ejer, der er registreret i databasen. Det kan ofte være nemmere for politiet end at lave en fuldstændig dna analyse.

Kan man sælge virksomhedens værdigenstande videre selvom de er dna-mærket?

Ja, det kan man godt med både én og flere ejendele. Man kan overdrage ejerskabet i databasen, hvor dna-koden er registreret.

Hvem har adgang til databasen?

Hver bruger kan se egne registreringer og dansk politi kan slå dna koderne op i databasen.