Om Tryg | Når du køber forsikringer på tryg.dk

På tryg.dk kan du beregne en pris og købe Bilforsikring, Indboforsikring og Årsrejseforsikring, Ulykkesforsikring, Hundeforsikring, Husforsikring og forsikring til unge (YoungLiving Forsikring).

Når du køber forsikringer via tryg.dk skal du gå igennem følgende trin

  1. Beregn pris på en eller flere forsikringer.

  2. Klik på Køb-knappen for at købe

  3. Du vil blive bedt om at identificere dig ved at indtaste dit personnummer.

  4. Hvis vi kender dig, vil vi vise navn og adresse som findes i vores kundesystem. Hvis vi ikke kender dig, vil du blive bedt om at indtaste navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

  5. Du indtaster nu yderligere oplysninger om dine forsikringer, fx. hvilken dato du ønsker forsikringen skal gælde fra, samt oplysninger om evt opsigelse af forsikringer i andre selskaber.

  6. Indtast oplysninger om den bankkonto som du vælger at betale forsikringen fra. Din betaling bliver automatisk tilmeldt Betalingsservice.

  7. På sidste side, før du bekræfter dit køb, kan du se detaljer og pris på forsikringer, navn, adresse og e-mail adresse. Hvis du ønsker at rette i oplysningerne, klikker du på linket "Vil du ændre dine valg?" som sender dig tilbage til detaljesiden hvor du kan rette i dine beregninger og slette de forsikringer som du ikke ønsker at købe.

  8. Du bekræfter nu dit køb ved at acceptere betingelserne for købet - husk at læse betingelserne grundigt igennem.

  9. Når du har bekræftet dit køb, får du vist en kvittering på din skærm - Samtidig sendes en ordrebekræftelse/kvittering til den e-mail-adresse som du har opgivet.

  10. Du har nu købt forsikring/er i Tryg og du vil modtage forsikringsaftalen (policen) med posten, når forsikringen træder i kraft (eller evt. senere, hvis du har valgt at forsikringen skal gælde fra dags dato). Beløbet vil blive trukket på den bankkonto du har angivet når forsikringen træder i kraft.