Forsikringer | Livsforsikring
Livsforsikring

Mere om livsforsikring

Vil du tale med os, før du bestemmer dig for en forsikring?

Kontakt os

Livsforsikring

En livsforsikring sikrer dig selv, din partner og dine børn i tilfælde af ulykke, sygdom eller død.

Du kan tegne livsforsikringerne i forbindelse med din pensionsopsparing, så du sikrer en passende dækning der matcher den levestandard du har nu. Tal med en pensionsrådgiver om det praktiske. Ring til os på 70 11 20 20.

Bestil et tilbud

Dødsfaldsdækning

En dødsfaldsdækning sikrer at din familie kan fortsætte med samme levestandard, i tilfælde af at en af forsørgerne dør. Den hjælp dine efterladte kan få fra det offentlige i tilfælde af din død, er stærkt begrænset, men med en dødsfaldsdækning får du mere økonomisk støtte i den svære tid.
Læs mere om Dødsfaldsdækning.

Børnepension

En pensionsordning med tilknyttet børnepension skaber økonomisk tryghed for dine børn, i tilfælde af at du dør, før de kan klare sig selv.
Læs mere om Børnepension.

Kundegruppelivsforsikring

Kundegruppeliv er en gruppeforsikring, der kan sikre dig og/eller din familie. Den giver en engangsudbetaling, hvis du dør tidligt som følge af ulykke eller sygdom,  bliver invalid som følge af ulykke eller sygdom, eller hvis du får en kritisk sygdom.
Læs mere om Kundegruppelivsforsikring.

Tab af erhvervsevne

Du kan tilknytte dækningen Tab af erhvervsevne til din pensionsordning, og dermed sikre dig selv og din families økonomi, hvis din erhvervsevne bliver nedsat på grund af ulykke eller sygdom.
Læs mere om Tab af erhvervsevne.