Forsikringer | Diagnoseforsikring

Ønsker du blot at få stillet en diagnose hurtigt og så fortsætte behandlingen i det offentlige sundhedssystem, så er det muligt med vores diagnoseforsikring.


Har din egen læge henvist dig til udredning af sygdom eller skader i det offentlige sygehusvæsen, kan du med Diagnoseforsikringen blive udredt via privathospital eller privatklinik og få stillet en diagnose.

Bestil et tilbud

Fordele ved vores diagnoseforsikring

Min sundhedsprofil

Du får adgang til app'en Min Sundhedsprofil. Min Sundhedsprofil er et personligt værktøj, som kan hjælpe dig i forhold til sundhed, forebygge sygdomme og give dig motivation til en sund livsstil i forhold til kost, rygning, alkohol, motion og stress.

Min sundhedsprofil Plus

Tilvalgsdækning som hjælper dig med at nå dine livsstilsmål ved motiverende samtaler via videokonference med personer med erfaring inden for livsstilsændringer.

Udvidet hjælp

Tilvalgsdækning som yder ekstra hjælp i hverdagen til medicin, rengøring og transport til forundersøgelser, operation og eller til hjemmesygeplejeske, diætist eller rekreation, hvis det er ordineret af speciallæge.

Fysisk behandling

Tilvalgsdækning der kan give hjælp med fysioterapi, kiropraktik, akupunktur eller zoneterapi. God at have ved fx smerter i ryggen eller knæet skal genoptrænes efter en skade.

Grunddækninger for diagnoseforsikring

Dækker scanninger, røntgen og laboratorieundersøgelser der er nødvendige for at stille en diagnose.

Du kan udvide din diagnoseforsikring med en række tilvalgsdækninger, som du kan læse mere om her.

Tilvalgsdækninger

Fysiske behandlinger

Dækker fysioterapi, kiropraktik, akupunktur og zoneterapi med sammenlagt 12 behandlinger pr. år ved fx skuldersmerter eller rygsmerter.

Psykologhjælp

Dækker konsultationer hos psykolog med sammenlagt 12 behandlinger pr. år ved fx stress, depression eller personlig krise.

Udvidet hjælp

Dækker transport, ledsagertransport, hjemmehjælp, hjemme sygeplejeske, rekreation, medicin efter indlæggelse og konsultationer hos diætist. 

Min Sundhedsprofil Plus

Hjælper dig med at nå dine livsstilsmål ved motiverende samtaler via videokonference med personer med erfaring inden for livsstilsændringer.

Sundhedstjek

Få et årligt fysisk sundhedstjek på 15-20 minutter, som kan vise skjulte sygdomme ved simple prøver af fx blodtryk, blodsukker, BMI og kolesterol. Samtidig får du en coachende samtale som motiverer dig til eventuelle ændringer.

Sundhedsforsikring

Ring mig op

Tjek din diagnoseforsikring

Se dine dækninger og brug din diagnoseforsikring på TrygSundhed.
Gå til TrygSundhed

Download (pdf)

Faktablad
Betingelser