Forsikringer | Cykelforsikring

Cykelforsikring

Få erstatning ved cykeltyveri

Det er altid irriterende at få stjålet sin cykel. Under normale omstændigheder dækker en indboforsikring din cykel, hvis den bliver stjålet. På indboforsikringen er cykler dækket for tyveri og hærværk med op til 12.675 kr. pr. cykel (2016). Denne dækning kan udvides med Udvidet cykelskade, der blandt andet dækker skader på cyklen, fx hvis du styrter eller bliver påkørt. Har du har dyrere cykler, har du mulighed for at vælge en højere sum på henholdsvis 26.405 eller 52.811 kr. pr. cykel (2016).

Bestil et tilbud

Cykelforsikring Bestem selv summen på din cykelforsikring, så den passer til dine behov
BK_green_ok Ingen selvrisiko hvis du er ung og har YoungLiving forsikring
BK_green_ok Bestil et tilbud via knappen ovenfor, og bliv ringet op af en af vores forsikringsrådgivere

Cyklen forsikres gennem andre forsikringer

Har du en almindelig dagligdags cykel dækker din indboforsikring. Hvis du er ung, kan du hos Tryg få en YoungLiving forsikring, der er billig, og som både indeholder indbo- ulykkes-, ansvar- og rejseforsikring, samtidig med, at den også dækker din cykel.

Dyre cykler kræver mere forsikring

Har du derimod en eller flere meget dyre cykler, som du fx bruger til cykelløb eller som har en højere værdi end 50.000 kr., så har du dermed nogle særlige behov mht. dækning. Her kan det være en løsning for dig at købe en specialforsikring fra Trygs afdeling Max Levig. Så kan forsikringen tilpasses præcis til dine behov.

Her tilbydes fx vores helt unikke kaskodækning, så du kan få erstatning hvis du skulle styrte på din cykel.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal forsikre din cykel under indboforsikringen eller om du bør have den særlige Max Levig forsikring, så anbefaler vi at du tager en snak med en af vores forsikringsrådgivere:

Ring mig op