Er du ramt af Maria?

Orkanen Maria raser i Caribien. Vi er i beredskab og hjælper dig.

Hjælp til at logge ind på Min virksomhed

Her finder du hjælp og vejledning til at logge på Min virksomhed. Finder du ikke det svar, du leder efter, kan du altid kontakte vores kundeservice. 

NemID Medarbejdersignatur

Bestil NemID Medarbejdersignatur
Du bestiller NemID Medarbejdersignatur på nedenstående link, hvor du også kan læse mere om, hvad det giver adgang til og benyttes, samt hvordan disse administreres. 

Bestil Medarbejdersignatur 

Læs den officielle guide om NemID Medarbejdersignatur på www.virk.dk.

NemID har Ugyldig autorisation/rettighed
En forudsætning for at benytte din NemID medarbejdersignatur til Min virksomhed er at din NemID profil hos Nets-Danid er tildelt den nødvendige autorisation/rettighed. Det er NemID administratoren i din virksomhed, der skal foretage denne tildeling som udføres i selvbetjeningen på Nets-danid.dk.

Glemt bruger-id og/eller adgangskode
Hvis du har glemt dit bruger-id eller adgangskode, skal du henvende dig til virksomhedens NemID administrator, der kan genudstede din NemID Medarbejdersignatur.

Hvem kan få NemID medarbejdersignatur?
Alle virksomheder med et cvr-nummer kan indgå en aftale med Nets DanID A/S om oprettelse af NemID Medarbejdersignaturer. Virksomheden udpeger en administrator, som på vegne af virksomheden udsteder medarbejdersignaturer til de relevante personer i virksomheden.
 

Kunder uden CVR

Brugernavnet står på dit aftaledokument
Hvis du på et tidspunkt har ændret brugernavnet, gælder det nye.

Glemt brugernavnet eller adgangskode
Hvis du glemt dit brugernavn, kan du få det oplyst med det samme ved at ringe til Hotline på 70 21 02 91. Her kan du også bestille en ny adgangskode.

Min adgang er spærret, hvad gør jeg?
Af sikkerhedsmæssige grunde bliver din adgang bliver spærret ved 3 indtastninger af forkert kombination af brugernavn og adgangskode. For at åbne adgangen igen skal du bestille en ny adgangskode.