Erhverv | Forsikringer | Bygningsforsikring til erhvervsbygninger

Bygningsforsikring

Find din branche her

Få et hurtigt overblik! Se hvilken forsikringsløsning, vi anbefaler din branche.

Find branche

Skal vi kontakte dig?

Ring mig op

Bestil tilbud

Læs mere

Faktaark
Bygningsforsikring Erhverv
All Risks Bygningsforsikring Erhverv
Bygningsforsikring af Boligejendomme
Solcelleanlæg 

Betingelser
657-02 Bygning
657-02 All risk Bygning

Varmt arbejde
Læs mere om varmt arbejde og download tilladelse

Forebyg skader

De gode skader er dem, som aldrig sker. En skade kan have store konsekvenser - uanset om det er pga. indbrud eller skybrud.

Gode råd - læs her

Bygningsforsikring til erhvervsbygninger

Tryg bygningsforsikring har et utal af dækningsmuligheder.

Bygninger er forskellige både i forhold til den måde de anvendes på, og den måde de er indrettet på.

Derfor skal forsikringen på bygningerne også afspejle disse forskelle. Det kan Tryg Bygningsforsikring. Vi har et stort udvalg af dækninger og tilvalg, og dermed mange muligheder for at sammensætte forsikringen meget specifikt.

I vores fakta blade er en uddybende forklaring på de forskellige typer forsikringer, der kan tegnes – herunder All Risks forsikring og vores særlige Bygningsforsikring for boligejendomme, som er 100 % målrettet mod boligejendomme, og de risici som kendetegner denne form for bygninger.

Vores dygtige assurandører og rådgivere kan altid hjælp med at afdække netop dine behov.

Svamp special

Vi tilbyder en særlig svampeskadedækning på ældre ejendomme opført før 1930.

Vores Svamp special dækning giver en unik mulighed for at tegne en særlig forsikring, som følger selve ejendommen.

På denne dækning forpligter vi os til, ikke at opsige svamp special forsikringen i 10 år efter den er tegnet, så længe præmien betales og aftalen i øvrigt overholdes.

Da forsikringen følger selve ejendommen, kan svamp special forsikringen således overgå til den nye ejer i restperioden, hvis bygningen sælges før forsikringen udløber. Det er en stor fordel, hvis bygningen skal sælges.

Hvis der konstateres ægte hussvamp i en ejendom, der er forsikret i Tryg uden svampeskadedækning, kan vores svampekonsulenter være behjælpelige med en omfangsbestemmelse af angrebet, samt give en vejledning med udbedringsmetoder, som reducerer udgifterne til udbedringen.

Forudsætningen for denne rådgivning er, at vi på baggrund af en byggeteknisk gennemgang vurderer, at vi efterfølgende kan tilbyde en svampeskadedækning på ejendommen.

De udbedringsmetoder som Tryg anvender, sker altid med omtanke for miljøet og udføres derfor så skånsomt som muligt, og med mindst mulig gene for beboerne, b.la ved brug af varmebehandling.