Mexico er ramt af jordskælv

Kraftigt jordskælv lukker lufthavnen. Vi hjælper med afbestilling og evakuering.

Læs mere
Er du ramt af Maria? Læs mere
Sundhedssektor og Personlig Pleje

De rigtige forsikringer til dig inden for sundhed og personlig pleje

Erstatningssager eller skader på dit udstyr kan hurtigt blive en dyr affære. Med den rigtige forsikringspakke er dit ansvar solidt dækket, og din klinik eller praksis er sikret ved skader som brand eller indbrud.

Sådan er du dækket

 • Arbejdsskadeforsikring
  Dækker dine medarbejdere, hvis de får en skade på arbejdet. Lovpligtig for alle arbejdsgivere.
 • Bil – og firmabilforsikring
  Med en bil- og firmabilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
  Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade dine passagerer og andre personer eller kommer til at skade deres ting og køretøjer. Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, trailer eller andet påhæng, hvis de fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.

Sådan er du dækket

 • Ansvarsforsikring
  Dækker din praksis eller kliniks produktansvar hvis dine produkter eller ydelser viser sig at være defekte, efter I har leveret dem - fx hvis patienten får en fylding, som medfører en forgiftning. Dækker også din praksis eller kliniks erstatningsansvar, hvis der sker skader på personer og ting, som du og dine medarbejdere er skyld i under behandlingen.
 • Erhvervsforsikring
  Sikrer dit inventar mod brand-, tyveri- og vandskader. Fx dit specialudstyr, maskiner, kostbart møblement, samt de driftstab og meromkostninger, der kan være i forbindelse med en skade.
 • Sygedriftstab
  Sikrer din virksomheds økonomi ved langtidssygemeldinger. Du får erstatning ved sygeforløb over fire uger, alt efter din virksomheds behov og risiko. Du har fuld frihed til at vælge, hvem der skal forsikres, og hvor meget de skal forsikres for.

Sådan er du dækket

 • eProtect
  Forsikring, der hjælper dig ved virus- og hackerangreb. Professionel assistance 24 timer i døgnet og dækning af omkostninger af angrebet, som fx rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data.
 • Sundhedsforsikring
  Med denne forsikring får du hurtig adgang til privathospital eller psykolog i vores store kvalitetssikrede netværk. Forsikringen dækker 24 timer i døgnet, ved sygdomme og skader, som er opstået på arbejdet og i din fritid.
 • Bygningsforsikring
  Hvis du ejer den bygning, som du driver klinik eller praksis fra, anbefaler vi en bygningsforsikring. Forsikringen dækker mod skader efter brand, indbrud, vand, storm og andre pludselige skader på din erhvervsejendom. Vi specialtilpasser forsikringen efter dine behov.
 • Kollektiv ulykkesforsikring
  Med en kollektiv ulykkesforsikring er du sikker på, at dine medarbejdere altid kan få den rigtige hjælp, hvis der sker en ulykke. Inkluderer også en infektionsdækning, der fx dækker, hvis du selv får en infektion ved behandling af en patient. Forsikringen kan købes som et personalegode, og du kan selv bestemme, om den skal købes som heltids-, fritids-, eller arbejdstidsdækning.

Sådan er du dækket

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.