Bilforsikring til unge

 Bilforsikring til unge

Læs mere om

Bilforsikring
YoungLiving
Tryg Vejhjælp

Bilforsikring til unge

Som ung kan du få en billigere bilforsikring hos Tryg. Hvis du samler dine forsikringer hos os, får du 15% rabat på din bilforsikring.

Er du over 30 bliver du automatisk elitebilist, hvilket betyder at din bilforsikring bliver endnu billigere. Køb din bilforsikring sammen med vores ungdomsforsikring YoungLiving, for at få de nævnte fordele og rabatter.

Bestil et tilbud

Tryg har en samlet forsikringspakke til unge, som indeholder alle de forsikringer, man som ung typisk har brug for. Vi kalder den YoungLiving. Den er billig og giver dig desuden ekstra rabat på øvrige forsikringer, som fx bilforsikring.

En YoungLiving forsikringspakke dækker: 

Bilforsikring til unge Dine ting (indboforsikring)

Bilforsikring til unge Dine rejser (rejseforsikring)

Bilforsikring til unge Dit ansvar (ansvarsforsikring)

Bilforsikring til unge Dig selv (ulykkesforsikring

Det er forsikringer, som de fleste mennesker har brug for i hverdagen. Hvis du som ung vælger at forsikre dig med YoungLiving hos Tryg, giver det dig en samlerabat på 15 % på bilforsikring og indplacering på et bedre præmietrin, så din forsikring bliver endnu billigere.

Hvis du vil se, hvad din bilforsikring koster med samlerabat, kan du beregne en samlet pris online. Få samlerabatten ved at beregne begge forsikringer en ad gangen. Du kan også bestille et tilbud eller få os til at ringe til dig, når det passer dig.

Beregn bilforsikring